Sztárok

Harper és David Beckham már megint a nap legcukibb párosa – galéria

Szupercuki pillanatban kapták lencsevégre David Beckhamet és kislányát, Harpert. Apa és lánya ezúttal vásárolni mentek együtt.

Harper Beckham még csak hároméves, de már igazi divatdiktátor. Ez nem is meglepő, hiszen édesapja, David Beckham a világ egyik legjobban öltözött férfija, anyukája, Victoria, pedig évek óta divattervezéssel foglalkozik. Így természetes, hogy Harper Beckhamnek is a vérében van a divatozás, ezért a napokban édesapjával egy shopping körútra mentek Londonban, aminek végén  zacskókkal megpakolva indultak haza. Az egyik szatyrot a kislány kapta meg, amivel láthatóan nagyon büszkén vonult az utcán.

David Beckham korábban egy interjúban elárulta, Harper nagyon hasonlít az édesanyjára, mikor szép ruhákról van szó. “Teljesen kiforrott egyénisége van. Mikor olyan a kedve, akkor felveszi a focicipőjét és abban van egész nap. Szerintem nagyon fontos, hogy a gyerekeknek is meglegyenek a saját elképzeléseik a stílusról és arról, hogy érzik jól magukat” – idézte a büszke apát a Daily Mail.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogy vásárolgatott együtt David és Harper Beckham:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top