Sztárok

Nóci öngyilkosságot kísérelt meg

Az RTL Klub egykori műsorvezetője Hajdú Péter vendége volt. Nóci a Frizbi stúdiójában reagált a vele kapcsolatos hírekre.

A Frizbi pénteki adásának előzetese alapján Nóci kemény kérdéseket kapott Hajdú Pétertől. A ValóVilág volt háziasszonya őszintén beszélt arról, volt olyan időszaka, mikor annyira padlóra került, hogy véget akart vetni az életének. “Hányszor kíséreltél meg öngyilkosságot?” – kérdezte meg Nócitól Hajdú Péter, mire a nő így válaszolt a TV2 stúdiójában: “konkrétan egy kísérletem volt”.

Az egykori tévés bírósági ügyéről is beszélt. Nócit 2012-ben jelentették fel ittas vezetés miatt, ráadásul hamis jogosítványt találtak nála. Egy másik autós figyelt fel rá az M0-as autópálya szélén. A rendőrök eszméletlen állapotban találtak rá a műsorvezetőre, akit kórházba szállítottak. “Leállítottam az autót, és elájultam” – mondta Nóci a kellemetlen esetről, amiről korábban azt nyilatkozta, semmire nem emlékszik.

Éden Hotel: Olyat villantott Snjezi, amilyet nem akart. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top