Sztárok

Így búcsúzott el György herceg az édesanyjától – fotók

Tüneményes lesifotók készültek arról, hogyan köszönt el György herceg édesanyjától, amikor az elhagyta a Kensington-palotát, hogy hivatalos látogatást tegyen a királyság Londontól távoli, leghíresebb galériájában.

Újabb lesből kattintott fotók készültek György hercegről, ez már a sokadik az elmúlt hetekben. Az alattvalók kíváncsisága kielégíthetetlen, ám sajnos Vilmos és Katalin igen ritkán, legutóbb karácsony előtt adtak ki hivatalos fényképeket a királyfiról. Emiatt pedig megszaporodtak a lesifotók a brit médiában. És úgy tűnik, nem is kell hivatalos paparazzónak lenni, a lapok mindenkitől megveszik a György hercegről készült képeket.

Most egy, a Kensington-palota mellett kocogó férfi vette elő jókor a mobiltelefonját, és lőtt két fényképet, épp akkor, amikor a fekete pöttyös ruhát viselő Katalin hercegnét egy autó vitte a palota parkjában várakozó vörös helikopterhez. A vörös helikopterek és repülők a királyi család szolgálatában állnak, ezzel utaznak belföldön hivatalos útra, és közeli külföldi látogatásokra. A sportoló azt a pillanatot kapta el, amikor Katalin a helikopterhez megy, majd azt, amint dadája kezét fogva a kis György herceg búcsút int neki.

Így búcsúzott el György herceg édesanyjától – fotók

Bár a fotók távoliak és nem túl jó minőségűek, biztosak lehetünk benne, hogy borsos áron tudta értékesíteni a jókor jó helyen kocogó férfi.

Így búcsúzott el György herceg édesanyjától – fotók
Bódi Guszti éhezett ázsiai nyaralásán. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top