Sztárok

Ashton Kutcher olyat tett, amitől a szívünkbe lopta magát

Sokan, sokféle indokkal próbálta már megkedveltetni velem Ashton Kutchert, ám ez idáig senkinek sem sikerült. Színészileg nem egy Leonardo DiCaprio – a Hé haver, hol a kocsim? című filmjével egy életre leírta magát előttem színészként –, és a Két pasi meg egy kicsi rajongójaként sem fogadtam a szívembe. Azt sem értettem, hogy Mila Kunis, akit viszont nagyon kedvelek, mit lát benne. Eddig. Mert most Asthon Kutcher egyetlen mondata elég volt, hogy a pártjára álljak.

Asthon Kutcher és Mila Kunis kislánya, Wyatt öt hónappal ezelőtt született meg. Nyilván a színész már előtte is jó fej volt, de hogy azóta még inkább az, az már biztos. Ashton Kutcher ugyanis kampányba kezdett, mégpedig azért, hogy a nyilvános férfi wc-kbe is szereljenek fel pelenkázót. Az újdonsült apuka ugyanis rengeteg időt tölt kislányával, és óriási problémának érzi, hogy apaként nem tudja tisztába tenni kislányát. Ott a pont! A felhívásnak sokkal mélyebb üzenete van, mint gondolnánk: ez egy nagyon határozott egyenlőségjel a nemi szerepek között. Éljen Ashton!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top