Sztárok

Tolvai Reni megdöbbentő fotóval ünnepelte a nőnapot

Míg sok hazai sztár a nők elleni erőszakra próbálta meg felhívni a figyelmet nőnapon, Tolvai Reni egészen máshogy közelítette meg az ünnepet. Megdöbbentő képpel köszöntötte hölgytársait.

Tolvai Reni virág helyett fegyverrel a kezében kívánt boldog nőnapot. A fotó Tolvai Reni új klipjének forgatásán készült, ám az egyelőre nem világos, az énekesnő miért gondolta, hogy ez a fotó a legmegfelelőbb módja a többi nő köszöntésének.

Annak fényében még inkább furcsa Reni választása, hogy kijelenthetjük, hogy az idei nőnap a magyar sztárok körében cseppet sem szokványosan telt. Számos híresség csatlakozott a #nekemisfáj nevű kampányhoz, amely a nők elleni erőszakra hivatott felhívni a figyelmet. Többek között Kulcsár Edina, Sarka Kata és Tóth Gabi is arcukra ragasztott kék-zöld-lila foltokkal indítottak harcot a bántalmazás ellen. Nem gondoljuk, hogy Tolvai Renit a fotójával a rossz szándék vezérélt, talán így próbálja ösztönözni a nőket, hogy legyenek erősek és álljanak ki magukért. Ettől függetlenül, szerintünk nem túl szerencsés az üzenet, hisz az agresszióra a szintén erőszakot szimbolizáló fegyverrel válaszolni nem megoldás.

Galériánkban megnézheted, hogy kampányoltak a magyar sztárok az erőszak ellen:

Megnézem
Összes kép (1)

Apukák is költenek Aleska Diamondra. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top