Sztárok

Harrison Ford balesetéről újabb részletek derültek ki

Megműtötték Harrison Fordot, miután repülőgépével kényszerleszállást hajtott végre egy golfpályán. A színész egyik orvosa számolt be arról, a balesetben milyen sérüléseket szenvedett a sztár.

Harrison Fordot fejsérülésekkel szállították kórházba azt követően, hogy második világháborús kisgépével balesetet szenvedett. A színész egyik orvosa elárulta, Ford az arcán mély vágásokat szerezett, ráadásul bokája és medencéje is eltört. A KTLA információi  szerint a sztárt a kórházban megműtötték, már lábadozik, a szakemberek szerint teljesen fel fog épülni.

Egy orvos, aki a helyszínen volt, mikor Harrison Ford gépe lezuhant, azt nyilatkozta, a körülményekhez képest a színész jól viselte a traumát. “Látszott, hogy megrémült attól, ami történt, de tudatánál volt, mikor földet ért” – mondta az éppen akkor ott golfozó orvos, aki el is látta a színészt, míg a mentők megérkeztek a helyszínre.

Galériánkra kattintva láthatsz néhány képet Harrison Ford összetört gépéről:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top