Sztárok

Básti Juli otthagyta a Nemzeti Színházat

12 év után elhagyta a Nemzeti színházat Básti Juli. A színésznő a Centrál Színházban folytatja a munkát – adta hírül a Blikk.

Básti Juli több mint egy évtizeden keresztül a Nemzeti Színház tagja volt, s mikor Alföldi Róbert átadta a helyét Vidnyánszky Attilának, igen mondott az új igazgató felkérésére. Ám a Kossuth-díjas színésznő most úgy döntött, a férje által vezetett Centrál Színházhoz szerződik – tudta meg a Blikk. “Közös megegyezéssel váltunk el egymástól. A Centrál Színházban már amúgy is sokkal többet játszottam az utóbbi időben, jobb ez így, hogy hivatalossá tettük a dolgot. Őszintén szólva nagyon sok kedves szerepem nem volt a Nemzetiben. Persze nagyon szerettem a Hermelint, a Sirályt, a Macskalápont, ezek csodálatos szerepek, és boldogan emlékszem rájuk. De olyan sok nem volt belőlük” – nyilatkozta a lapnak Básti Juli, aki már készül a jövőre. “Egy csomó tervünk van, de egyelőre örüljünk a novemberben bemutatott Jóemberek című darab sikerének, tényleg nagyon sokan nézik, pillanatok alatt elfogynak a jegyek” – mondta a Nemzeti Színház egykori tagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top