Sztárok

Ábel Anita ezzel a szuper fotóval ünnepli magát

Nehéz elhinni, de Ábel Anita szombaton negyvenéves lett. A színésznő cseppet sem kesereg a korán, sőt egy remek fényképpel emlékszik vissza az elmúlt évekre.

Ábel Anitára sokan lehet, hogy még mindig a Szomszédokban feltűnt bájos kislányként, később fiatal nőként emlékeznek. Ám elképesztően szalad az idő, és a színésznő szombaton már a negyvenedik születésnapját ünnepli. A szinte mindig mosolygós Ábel Anita a rajongóinak Facebookon-oldalán köszönte meg a jókívánságokat egy szuper fotóval. A képen a színésznő négy különböző életszaka látható, az utolsón büszkén mutatja a kamerának: betöltötte a negyvenet.

A családanya, aki rendszeres vendége a Heti Hetesnek, és közben színházban is játszik, nemrég Liptai Claudiával és Tatár Csillával egy fehérneműcég reklámkampányában szerepelt. Egyelőre csak egy sejtelmes videó jelent meg róla, ám már a rövid klipben is látszik, Ábel Anita még mindig nagyon csinos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top