Sztárok

Adományozz 10 dollárt, és lógj együtt Robert Downey Jr.-ral!

Robert Downey Jr. egyetlen dolgot kér tőled: adományozz egy általa kiválasztott jótékonysági szervezetnek. Cserébe te lehetsz a szerencsés, akivel elmegy a Bosszúállók legújabb részének premierjére. Win-win.

 

A Julia House egy hospice intézmény, ahol beteg gyermekeknek és családjaiknak segítenek, nővérek és speciális gondozók. Ezeknek a gyerekeknek a többsége nem éri meg a 18 éves kort, viszont a segítők élete végig támogatják őt és a családját is.

Ide kerül tehát mindenkinek az adománya. 10 dollár a minimális összeg, amit el lehet utalni, a határ a csillagos ég. Egyetlen embernek pedig személyesen Robert Downey Jr. fogja megköszönni, hogy jótékonykodott. Ráadásul megreggelizhet Vasember kedvenc fánkokat áruló pékségében, helikopterrel körberepülhet Los Angeles felett, egy barátjával együtt elszállásolják egy négycsillagos szállodában, és egy napig úgy élhet, ahogyan Tony Stark, a Vasember. Este a legújabb Bosszúállók rész premierjén vehet részt, és a vörös szőnyegen ott feszíthet Robert Downey Jr. oldalán.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top