Sztárok

Liptai Claudiának különleges fogadtatásban volt része

Szupercuki ajándékot kapott kislányától Liptai Claudia. A színésznőt annyira meghatotta Panka kedvessége, hogy még rajongóival is megosztott örömét.

Liptai Claudia rengeteget dolgozik. Játszik a Jóban Rosszbanban, szerepel színházban, könyvet ír, klubot szervez nőknek, és még arra is van ideje, hogy szuper dögös reklámokat forgasson. Így nem is meglepő, ha Liptai Claudia esténként fáradtan ér haza, és az igazi kikapcsolódást az jelenti számára, ha kislányával, Pankával lehet. A színésznő csütörtök estéjét pedig megkoronázta, hogy Panka egy elképesztően cuki ajándékkal lepte meg. Liptai Claudia kislánya nőnapra készített egy kis rajzfüzetet édesanyjának, amitől a színésznő nagyon meghatódott: “…tökéletes az életem” – írta a rajzról készült fotó mellé Claudia.

Szabadidejében egyébként a TV2 munkatársa is szívesen rajzol, ráadásul kifejezetten jól. A napokban a Facebookon árulta el, hogy gyerekként még arról álmodott, grafikus lesz, az alkotás öröméről pedig azóta sem mondott le.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen ügyesen rajzol Liptai Claudia:

Megnézem
Összes kép (1)

Ki minden idők legidegesítőbben röhögő VV játékosa? Ide kattintva megtudod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top