Sztárok

Harrison Ford lezuhant repülőjével, súlyosan megsérült

Egy golfpályán hajtott végre kényszerleszállást kisgépével Harrison Ford, miután a jármű motorja felmondta a szolgálatot. A színész súlyos fejsérülést szenvedett a balesetben.

Kritikus állapotban szállították kórházba Harrison Fordot balesete után, akinek a becsapódást követően azonnal a segítségére siettek a pályán golfozó orvosok. A beszámolók szerint a színész feje erősen vérzett, ám sikerült stabilizálni az állapotát. Ford fia a Twitteren tájékoztatta a rajongókat édesapja állapotáról. “Apa jól van. Megsérült, de minden rendben. Minden porcikájában az az ember, akinek gondoljátok, hihetetlenül erős” – írta Ben Ford közösségi oldalán.

A Daily Mail információi szerint a 72 éves színész azért zuhant le gépével, mert a felszállás után nem sokkal meghibásodott a motor, amit észlelt, és vissza is fordult, ám a reptérre már nem jutott vissza.

Harrison Fordnak az elmúlt időszak igencsak balszerencsés volt, hisz tavaly júniusban szintén kórházba kellett szállítani a Csillagok háborúja sztárját, akkor a forgatás közben sérült meg. Egy ajtó csapódott rá bal lábára, amit azonnal meg kellett műteni. Akkor heteket töltött kórházban a baleset miatt.

Galériánkra kattintva megnézheted a legfrissebb fotókat a baleset helyszínéről:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top