Sztárok

A nap, amikor Kanye Westnél kiakadt a egoizmusmérő

Kanye West és felesége, Kim Kardashian a kivételek, akik erősítik a szabályt, a szabály pedig, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Na, ők kicsit sem ellentétei egymásnak, már ami az egoizmust illeti. Nincs hét, hogy valamelyikük ne magasztalná magát az egekig.

Néhány napja Kim Kardashian adott interjút, amelyben azt ecsetelte, mennyire áldottnak is érzi magát, amiért szeret szépítkezni, illetve azt sem tudta magában tartani, mennyire megváltozott az élete, amióta egy szemöldök-specialistára bízta arca ékességét. Nos, most férjén, Kanye Westen volt a sor, hogy éltesse magát egy kicsit. Az Oxford Egyetem Természettudományi Múzeumába hívták meg előadást tartani, ahol Kanye West nem győzött áradozni arról, mekkora istencsászár is ő valójában.

Ha festőnek tanultam volna, akkor én lettem volna Picasso vagy még nála is nagyobb művész.

Mondja ezt a férfi, aki szerint feleségének annyira bomba teste van, hogy külön mellsminkest alkalmaz, hogy a lassan önálló identitással rendelkező Kardashian fenék után a melle is sztár legyen. Igen, igen! Jól olvastátok!

A nap, amikor Kanye Westnél kiakadt a egoizmus mérő
A nap, amikor Kanye Westnél kiakadt a egoizmus mérő

Az öntömjénezés azonban nem ennyiben merült ki.

Chris Rock és mindenki, az összes létező médiumban elmondták anno, hogy a My Beautiful Twisted Dark Fantasy című 2010-es albumom az elmúlt 25 év legjobb alkotása

vélekedett az egoharcos Kanye West, és a végére még azt is odabiggyesztette, akkora cimbik Obama elnökkel, hogy az otthoni telefonjukon szokta őket hívni a Fehér Házból. Na, ja…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top