Sztárok

Milliókkal kevesebbet kap Fábry Sándor

Fábry Sándor hamarosan visszatér a képernyőre, ám az előző szezonhoz képest idén milliókkal csökkent a Fábry című műsor költségvetése – írja a Bors.

A Bors információi szerint Fábry Sándor cége korábban 22 millió forintot + áfát kapott egy-egy epizódért, ez az összeg most csökkent.

Az MTVA és a TRISO PRODUKCIÓ Kft. 2015. december 31-ig szerződött a Fábry című műsor elkészítésére. A megállapodás alapján 16 epizódot kell elkészítenie a TRISO PRODUKCIÓ Kft-nek, amelyek egyenként 74 perc hosszúak lesznek. A műsorszámok ellenértéke darabonként 17 000 000 Ft + áfa” – közölte a lap megkeresésére az MTVA sajtóosztálya. Fábry Sándor korábbi szerződése egyébként 3 évre szólt.

Fábry Sándor nem kívánt nyilatkozni, korábban azonban beszélt a lapnak a változásokról. “Csökkent a költségvetésünk, de nem olyan mértékben, hogy ne tudnánk színvonalas műsort készíteni. Lesznek változások. A forgatási helyszínünkről el kellett jönnünk, a Millenáris Teátrumot átépítik. Beköltözünk a székházba, ahol HD-stúdió áll majd a rendelkezésünkre, de a műsor színházi jellege megmarad. A bulvárszereplőket továbbra is hanyagoljuk a műsorban, igyekszünk a kulturális tartalmat és értékeket megtartani” – mondta.

Milliókkal kevesebbet kap Fábry Sándor
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top