Sztárok

Tóth Andi rengeteget változott az X-Faktor óta – fotó

Tóth Andi élete hatalmas fordulatot vett azóta, hogy elindult az X-Faktorban, és megnyerte a versenyt. A tinédzser lány nemcsak érettebb lett, de nőiesebb is.

A 16 éves Tóth Andi egyáltalán nem a tizenévesek megszokott életét éli. Elköltözött a szülői házból, január óta Budapesten lakik nagymamájával, és rengeteget dolgozik. “Az ünnepek után belevágtunk a munkába. Először felvettünk egy lemezt, múlt héten klipet forgattunk, és már a koncertezésbe is belekóstolhattam” – mesélte lelkesen Tóth Andi, akinek életmódján is változtatnia kellett ahhoz, hogy jobban bírja a sok munkát.

Tóth Andi az X-Faktor válogatóján és most. A friss képet Debreczeni Zita készítette Andiról
Tóth Andi az X-Faktor válogatóján és most. A friss képet Debreczeni Zita készítette Andiról

“Hatéves korom óta táncoltam, így a sport mindig nagyon fontos volt számomra. Mostanában Power Plate-ezem, általában reggel, így szoktam magam felpörögetni a napra” – árulta el fittsége legfőbb okát az X-Faktor 2014-es győztese, akinek nagymamája is nagyon sokat segít abban, hogy a sűrű napirendjében rendszeresen tudjon étkezni is. “A nagymamám szinte mindennap főz nekem. Korábban nem nagyon reggeliztem, sőt volt, hogy az ebédet is kihagytam, de az elmúlt hónapokban már jobban odafigyelek arra, hogy egyek”  beszélt életmódváltásáról Tóth Andi.

Tóth Andi már koncerten is kipróbálhatta magát, a Valentin napon a Hooligans vendége volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top