Sztárok

Éden Hotel: drámai fordulat változtat meg mindent

Az Éden Hotel szereplőinek egyetlen nyugodt pillanatuk sem lehet. Hétfő este Apolkát kórházba szállították, kedden pedig egy újabb váratlan fordulat kavarja fel az életüket.

Az Éden Hotel játékosai még ki sem heverték, hogy Apolkát rosszullét miatt kórházba kellett szállítani, egy új szereplő és drámai események korbácsolják fel még jobban a kedélyeket. Az Éden Hotel új lakója, a személyi edző Milán, kedd este két sráccal külön programra megy, ám a kiváltságért nagy árat kell fizetniük. Az Éden Hotel három fiú szereplőjének – Bencének, Norbinak és Milánnak – azt kell eldöntenie, melyikük áldozza fel magát a másik kettőért. Az előzetesből és Berki Krisztián fagyos robothangjából arra következtetünk, hogy az Éden Hotel harmadik szériájának egyik legdrámaibb pillanata jön el.

A Costa Rica-i pura vidának egy hét alatt már két szereplő is búcsút intett. Az első kieső Timi volt, őt pedig az R-Go-sarj Dominik követte.

Dobó Kata újra a régi. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top