Sztárok

Whitney Houston lányának családja pénzzé teszi tragédiájukat

Megdöbbentő elhatározásra jutott Bobbi Kristina családja. A január óta mélyaltatásban lévő lány rokonai úgy döntöttek, részt vesznek egy valóságshow-ban.

Bobbi Kristina családja úgy tűnik, a kelleténél is komolyabban veszi a Queen legendássá vált kijelentését: a show-nak tovább kell mennie. Whitney Houston lánya január utolsó napja óta kórházban van, eszméletlen állapotban, ami annyira megviseli a családját, hogy gyorsan forgatnak is belőle egy valóságshow-t . A TMZ híradása szerint Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown ugyan nem fog szerepelni a műsorban, de a lány két nagynénje, nagybátyja és néhány unokatestvére igent mondott a felkérésre. A műsor a Brown család életébe enged majd bepillantást, és bár nem fognak forgatni a kórházban, ahol Bobbi Kristinát kezelik, a műsor részét képezi majd, hogy a családtagok beszélgetnek a lány állapotáról.

Bobbi Kristina családjának egyik ágától sem áll messze, hogy gyászukat a képernyőre vigyék. Whitney Houston váratlan halála után is valóságshow-t indítottak. A műsor egy évadot élt meg, és tizennégy epizódból állt.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen közel állt egymáshoz Bobbi Kristina és Whitney Houston:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top