Sztárok

Éden Hotel: lebukott Berki Krisztián

Mégis a szereplők közül válogat? Berki Krisztián az Éden hotel egyik szereplőjével bukott le a Nyíregyházi állatparkban – írja a Blikk.

A Blikk olvasója látta meghitten andalogni Berki Krisztiánt egy lánnyal, akiről később kiderült, hogy az Éden Hotel egyik szereplője. “Az állatkertben voltam, amikor megláttam Berki Krisztiánt. Azonnal feltűnt, hogy nem Pamelával van, gondoltam, lefotózom ezzel a lánnyal, akit én egyébként nem ismertem fel. Nem simogatták vagy csókolták egymás, de voltak emberek körülöttük. Persze észrevették, hogy fotózom, ami láthatóan zavarta őket, ezért azonnal bementek az úgynevezett Ócenáriumba” – mondta az olvasó. A lap a képek alapján kiderítette, hogy a lány Laura, akit hamarosan az Éden Hotel nézői is megismerhetnek. “A hölgy valóban az Éden Hotelben szerepel, de a nézők csak hetek múlva láthatják majd a képernyőn” – mondta a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás.

“Laurával egy szépségverseny-sorozaton találkoztam. A program része volt egy tábor Nyíregyházán, ahol a döntős lányokkal voltunk tréningezni, s nagyon jól éreztük magunkat. Mindenképpen szerettem volna elmenni a nyíregyházi állatkertbe is, mert tudtam, hogy van zsiráf, én pedig köztudottan olyan vagyok, mint a zsiráf: mindenki megnéz, de senki nem akar hazavinni. Laura kedvenc állata pedig a majom, így megnéztük mind a kettőt. Aki ennél többet akar tudni, fizesse meg az árát” – nyilatkozta a tőle megszokott stílusban Berki Krisztián.

Berki Krisztiánról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top