Sztárok

Dobó Kata így cukiskodik kislányával

Dobó Kata nagyon ritkán mutatja meg kislányát a nagyközönség előtt, még Facebook-oldalán is inkább csak sejtelmes fotókon látható Szofi. Néhány napja is egy ilyen kép került fel Kata közösségi oldalára.

Láthattuk már Szofit hátulról, oldalról, takarásból, most pedig épp a feje búbját mutatta a kamerának, miközben puszit nyomott születésnapos anyukája arcára. Dobó Kata bár aktívan tartja a kapcsolatot rajongóival közösségi oldalán, azonban magánéletét – amennyire az lehetséges – igyekszik hét lakat alatt őrizni, és csak annyit adni, amennyi szükséges. Éppen ezért kislányát se mutatja meg gyakran. A minap azonban kivételt tett, és tündéri anya-lánya fotót készítettek együtt, amit a színésznő mégis megosztott. Dobó Kata és lánya elmúlt hete egyébként az ünneplés jegyében telt. Először Szofi töltötte be a harmadik életévét, néhány nappal később pedig Dobó Kata ünnepelte negyvenegyedik születésnapját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top