Sztárok

10 érdekesség Csemer Boggie-ról, A Dal győzteséről

15 hónapja azzal nyaggatom a barátaimat, hogy hallgassák Csemer Boggie lemezét, mert annyira európai, annyira hangulatos. A Dal 2015-ös döntője meggyőzőbb volt, mint én, és azóta mindenki a Wars for Nothing című dalt dúdolja. De mit is tudunk Csemer Boglárkáról, aki Bécsben képviseli hazánkat?

1. Csemer Boglárka (Boggie) 2014 januárjában robbantott egy hatalmasat, méghozzá a Parfüm című dalához készült klipjével, amely villámgyorsan vált az internetezők új kedvencévé. A klipben az énekesnőt a szemünk láttára alakítják hibátlan címlaplánnyá. “Több témát is feszeget a klip. Van benne egy enyhén burkolt társadalmi kritika arról, ahogyan a világ, a show-biznisz működik, és fontos az az üzenet is, hogy fogadjuk el és szeressük önmagunkat” – mondta a Nők Lapja Cafénak Boggie 2014-ben.

2. Boggie egészen kicsi korától énekel. 2009-ben alapította az első zenekarát. “Azóta járom az országot, kezdetben kocsmáról kocsmára, klubról klubra, és az utóbbi két évben egyre színvonalasabb helyszíneken volt szerencsénk fellépni. Van egy szép, de lassú haladás ebben a folyamatban, és nagyon örülök, hogy végigjárhattam minden lépcsőfokát.”

3. Nemcsak szerintünk, de a Youtube kommentelői szerint is van valami közös Boggie és Katalin hercegné külsejében.

4.Van egy szupercuki unokaöccse, talán ő Boggie legfiatalabb rajongója

 5. Tavaly ősszel az Egyesült Államokban is adott koncertet, és előadásokat tartott.
“New Yorkban léptem fel, aztán egy kinti egyetemen tartottunk előadást a klipről, illetve a tartalmáról. Azt hiszem, Amerikában a legaktuálisabbak az önképpel, a testképzavarokkal kapcsolatos problémák. Rengeteg levelet kaptam ottani anyukáktól, köszönik, hogy megmutathatják a kamaszodó lányaiknak: a sztárok, akikre hasonlítani akarnak, nem úgy ébrednek minden reggel, hanem egy program segítségével tulajdonképpen elkészítik őket.”

6. 11 év után házasodott meg.
“11 éve vagyunk együtt a párommal, aki folyamatosan biztosít arról, hogy szeret, és úgy vagyok neki jó, ahogy vagyok. Ez sokat segít önmagam elfogadásában. Nemrég házasodtunk össze – mondta Boggie a Nők Lapja Cafénak tavaly ősszel.

7. Egy orosz rajongója lerajzolta.

10 fotó 10 érdekesség Csemer Boggie-ról, a Dal győzteséről

8. Így festett a tablóképén.

 9. A világ számos tájáról feldolgozták már amatőr énekesek a Parfüm című dalát.

 

10. Ahogyan Boggie Eurovíziós dalát (Wars for Nothing) is.

Boggie legközelebbi koncertje az A38-on lesz március 5-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top