Sztárok

VV7: Laci elképesztő módon kényezteti Edinát

A VV7 utolsó párbaján esett ki Laci, aki már szombat este találkozhatott villabeli szerelmével, Edinával. A lány a BeleValóban meglepő kijelentést tett arról, miért hiányzott neki a fiú.

Most már biztos: a VV7-et Dennis, Dóri vagy Robin nyeri meg, szombat este ugyanis sor került az utolsó párbajra, a nézők pedig Lacit küldték haza. A srácnak így egyik szeme sír, a másik nevet, ugyanis ismét találkozhatott Edinával. A szerelmesek stílusosan a kamerák előtt, a BeleValóban látták viszont egymást, zavarukban pedig váratlan kijelentéseket tettek. Edina például elárulta, mi volt számára az, ami legjobban hiányzott a külön töltött két hétben. “Nagyon rossz volt nélküle kint. Nem volt, aki kifésülje a hajam” – bukott ki a VV7 egykori lakójából, mi pedig csak pislogunk ezen a szokatlan kényeztetésen, amit Laciból nem néztünk volna ki.

A VV7 szerelmespárja egyébként komolyan gondolja a kapcsolatát, már most elkezdték tervezni a jövőjüket. Főleg Edina, aki Baukó Évának és Auréliónak elmondta, reméli, bárki is nyeri meg a VV7-et, ad majd nekik pénzt egy közös lakásra. Ám miközben Edina már ilyen álmokkal foglalkozik, Lacinak ennél égetőbb problémái vannak három hónap villalét után: “azt sem tudom, vannak-e még egyáltalán buszok” – hüppögte el a BeleValóban. Szerencsére már a stúdióban leeshetett a kő a szívéről, megnyugtatták, nem telt el annyi idő, hogy megszűnjön a közlekedés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top