Sztárok

Dobó Kata ezért perdült örömtáncra

Dobó Kata kivirult az elmúlt időben, a pletykák szerint színésznőre ismét rátalált a szerelem, és nemrég ünnepelte a születésnapját. Azonban a vasárnap reggel nem ezek miatt volt nagyon boldog.

Dobó Kata lelkét vasárnap reggel elöntötte a boldogság, a színésznő annyira örül annak, hogy végre tavasz van, hogy egy tőle szokatlan bejegyzést osztott meg Facebook-oldalán. “Giccs van az én lelkemben is! Nagyon vártam egész télen erre a napra, ma reggel már eljártam az örömtáncot! Szeretlek tavasz! Az illatodat, a reményteliséged, a színeidet, a napod meleg sugarait! Végre itt vagy!”lelkendezett Dobó Kata a közösségi oldalon, és mi csak osztozni tudunk az örömében.

Dobó Kata mögött vidám időszak áll. A színésznő pár napja ünnepelte negyvenegyedik születésnapját, kislánya pedig hároméves lett múlt héten. Így Dobó Katának igazán megvan az oka mostanában az ünneplésre.

Dobó Kata ezért perdült örömtáncra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top