Sztárok

VV7: kinek kell a legjobban a pénz?

A szegénység elől menekültek a villába a VV7 résztvevői, legalábbis a négy bennmaradó közül Dóra talán az egyetlen, akit jó anyagi körülmények várnak kint – a Blikk szerint.

Dennis már a beköltözéskor sem csinált titkot abból, hogy a hitelezői elől menekül a villába, a videoklipjére vett fel nagyjából kétmilliós kölcsönt. “Nem is tudom pontosan, mennyi pénzzel tartozom, de nagyjából kétmillió forint lehet” – panaszolta Dennis a Blikknek.

Laci is többször beszélt arról, hogy szegény családban nőtt fel, nem tudják támogatni. Ráadásul még nem tudja, hogy elvesztette a fuvarozó állását, amíg bent volt. Robint az édesanyja egyedül nevelte fel. A villa előtt pultosként dolgozott, a pénzből pedig egy saját éttermet szeretne nyitni.

“A szüleim kétéves koromban váltak el, nem volt mellettem egy apa, aki megtanított volna küzdeni, megvédeni magam” – mondta Robin korábban.

Ilyen is volt a VV7-ben:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top