Sztárok

Szabó Zsófit keresztfia tanítja

Szabó Zsófi nagyon közeli kapcsolatban áll Sarka Katával és családjával, éppen ezért nagy megtiszteltetés volt számára, hogy őt kérték fel, legyen Dávidka keresztanyja. Az RTL műsorvezetője szerint nagyon sokat tanul a kisfiú mellett.

Szabó Zsófi nemcsak Sarka Katával és férjével ápol jó barátságot, a házaspár gyerekei is nagyon közel állnak hozzá. A színésznőből lett műsorvezető olyannyira szoros barátja a családnak, hogy kisebbik gyermekük, Dávidka keresztanyjának is őt kérték fel.Dávidka kéthetes volt, amikor megismerkedtem az édesanyjával, és nagyon örültem neki, amikor később engem kértek fel keresztanyának. Mélyen vallásos vagyok, ezért rendkívül sokat jelentett számomra, amikor Dávidkát a szenteltvíz alá tartottam”mesélte Szabó Zsófi, aki azt is elárulta, a sok játék mellett gyakran tévézik is Sarka Kata kisfiával.

Egyik kedvenc műsoruk, a Nickelodeon Tündéri keresztszülők című rajzfilmsorozata, amelyből érdekes módon Szabó Zsófi tanul többet. “A keresztfiam sokszor a legmeglepőbb kérésekkel fordul hozzám, a legutóbb például arra kért, hogy szereljem meg a darabokra tört robotját. Néha úgy érzem magam, mintha a Tündéri keresztszülők egyik szereplője lennék, és sokszor vágyom olyan varázserőre, mint ami nekik van” – mondta nevetve Szabó Zsófi.

Az egész Sarka-Hajdú család egy emberként várta haza Afrikából Szabó Zsófit (Fotó: Sarka Kata Facebook oldala)
Az egész Sarka-Hajdú család egy emberként várta haza Afrikából Szabó Zsófit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top