Sztárok

Horányi Juli koncerttel búcsúzik volt szerelmétől

Óriási fordulatot vett Horányi Juli élete, mióta bekerült az X-Faktorba és második helyezést ért el. A fiatal énekesnőnek most zenei karrierje érdekében el kell válnia régi együttesétől, amiben volt párjával zenéltek együtt, és a színházi munkáitól is.

Különleges felkérésnek tett eleget múlt héten Horányi Juli, aki egy rövid időre visszatért a jelmeztervezéshez. Az X-Faktor 2014 második helyezettje a Robin Hoodból íródott zenés, gyerekeknek szóló darabhoz készített kosztümöket. “Még a műsor előtt mondtam igent a felkérésre, aztán bekerültem az X-Faktorba és a döntőig jutottam, így nagyon kevés időm maradt a tervezésre. De így is nagy élmény volt részt venni ebben a színházi projektben”kezdte Horányi Juli, aki azonban mostantól inkább a zenei karrierjére koncentrál.

Horányi Juli koncerttel búcsúzik volt szerelmétől

“Szeretném a tervezést és éneklést párhuzamosan csinálni, amíg lehet, de most a zene az első. Vannak fellépéseim, készül az első saját dalom és lassan elindul a szólókarrierem” – beszélt a jövőről Juli, aki mielőtt szólókarrierjére koncentrálna, még egyszer utoljára színpadra áll egykori szerelmével, akivel éveken keresztül együtt zenéltek.Zeneileg is külön utakra lépünk a volt párommal. Szerencsére jó viszonyban váltunk el, de most mindketten kísérletezni szeretnénk. Talán ha ez az időszak lezárul, ismét összeállunk”tudtuk meg Horányi Julitól, akinek az X-Faktor alatt ért véget hároméves kapcsolata.

A videóra kattintva felidézheted Horányi Juli produkcióját az X-Faktor fináléjából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top