Sztárok

Nem lesz X-Faktor – megszólalt Tóth Gabi

Az RTL Klub egy időre parkolópályára tette az X-Faktort és ezzel együtt a mentorokat is. Tóth Gabi, bár nem örül a döntésnek, megérti a csatornát, sőt attól sem zárkózik el, hogy más műsorban folytassa az X-Faktorban megkezdett munkáját.

Az RTL Klub hamarosan új tehetségkutatóval jelentkezik, idén nem lesz X-Faktor, helyette a Hungary’s Got Talent debütál. “Természetesen sajnálom, hogy most egy időre véget ér az X-Faktor, pont mire belelendültem, szünetet kell tartanunk” – mesélte szomorúan Tóth Gabi a Nők Lapja Cafénak, azonban abszolút érti az RTL döntését. “Meg kell őrizni az X-Faktor brandet, és ehhez arra van szükség, hogy egy időre levegyék a műsorról. Szerintem jó döntést hozott az RTL, jóban vagyunk most is, számítanak ránk. Ha pedig újra kapok felkérést, örülni fogok” – számolt be a csatornával való viszonyáról Tóth Gabi, és hozzátette, igazából nem bánja a váratlanul jött kényszerpihenőt.

X-Faktor nélkül jobban tudok majd koncentrálni a művészi tevékenységemre, mind előadóként és a Tha Shudras menedzsereként is. Ezen a téren van már némi tapasztalatom, hiszen évek óta magamat menedzselem, de zenekar képviseletét még nem csináltam. Amellett, hogy inspirál, nagy kihívás is számomra, és ez engem is visz előre” – beszélt Tóth Gabi a jövőről.

Amikor van X-Faktor, Tóth Gabi ruhái mindig a középpontba kerülnek, galériánkra kattintva felidézheted az énekesnő néhány szerelését:

Megnézem
Összes kép (1)

Bálint Antónia vérig sértődött, amiért megszólták alakját. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top