Sztárok

Brit Awards: Madonna brutális esése még neked is fájni fog

Madonna a Brit Awardsra időzítette a nagy visszatérését, ami garantáltan emlékezetes marad mindenki számára. A pop királynőjét ugyanis egyik táncosa egy jól irányzott mozdulattal a mélybe rántotta a színpadról. Madonna akkorát esett, hogy még videón keresztül is éreztem a fájdalmat.

Madonna az eset után Instagram-oldalán nyugtatta meg rajongóit, és magyarázta el, pontosan mi is vezetett oda, hogy két nagyon magas lépcsőfoknyit zuhanjon a mélybe. “Fennakadtam Armanin! Az én gyönyörű köpenyem túlságosan szorosan lett megkötve. De semmi sem állíthat meg, a szeretetetek szárnyakat ad! Köszönöm a jókívánságaitokat! Már jól vagyok!” – tette közzé oldalán Madonna, miután a Brit Awards záróshow-jaként színpadra lépő énekesnőről egyik táncosa készült lerántani a köpenyét, ám a kötés nem oldott ki. Bár Madonna tényleg nagyon nagyot esett, vérprofi módjára folytatta a műsort, mintha mi sem történt volna. Ám nem ő az egyetlen sztár, aki ilyen kínos incidens főszereplőjeként került a címlapokra.

Beyoncé is bizonyította már, hogy hiába ő a mindenség nagyasszonya, a lépcsőfokokkal egy hosszabb, szédületes hajrázás után, bizony neki is meggyűlik a baja.

Katy Perry eséséről egy magyar klasszikus jut eszembe, az Oly jól csúszik ez a banánhéj című: tortadobálás után csúszott ki a talaj a lába alól.

Selena Gomez pedig szó szerint leugrálta magát a színpadról.

 Lady Gagának pedig szerencséje, hogy nem esett nagyobb baja, hisz közel volt a zongora.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top