Sztárok

Éden Hotel: kinyomoztuk, mit jelent a fekete rózsa

Az Éden Hotelben szerda este a szingliszoba jelenlegi tulajdonosa, Apolka, egy fekete rózsát kapott, ám eddig rejtély volt, mit is kell kezdenie vele. A Nők Lapja Café most utánajárt, mit jelent a művirág.

Még csak három napja költöztek be az Éden Hotelbe a szereplők, de máris óriási drámákkal kell megküzdeniük. Főleg az egykori szépségkirálynős Apolkának, aki nemcsak elvesztette partnerét a második estén, mert Mariann lecsapta a kezéről, szerdán egy fekete rózsát is kapott. Mivel a művirág mellé nem kaptak tájékoztatást, az Éden Hotel szereplői nem tudják, védettséget ad-e Apolkának a virág, vagy épp a vesztét jelenti. Mi azonban megtudtuk, mit is jelképez a titokzatos fekete rózsa. Csütörtök este ugyanis új szereplővel bővül az Éden Hotel “spalettája” – hogy Naomi kifejezésével éljünk –, Apolka pedig a rózsa segítségével olyan hatalmat kapott a kezébe, amivel megváltoztathatja a játékosok összetételét.

Éden Hotel: kinyomoztuk, mit jelent a fekete rózsa

Ami biztos: ma megérkezik az anti-Éden-hős Loki, este pedig valaki távozik az Éden Hotelből, ebben pedig Apolka rózsája is játszik majd valamilyen szerepet.

Ma este Loki költözik be a hotelbe
Ma este Loki költözik be a hotelbe
 
Vujity Tvrtko nappalijában forgatná az új Naplót. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top