Sztárok

Oscar 2015: ezért nem ment el George Clooney és Jennifer Lawrence

Vannak olyan sztárok, akik azzal keltettek feltűnést a 2015-ös Oscar-gálán, hogy nem vettek részt rajta. Brad Pitt és Angelina Jolie, George és Amal Clooney – Hollywood legszerelmesebb álompárjai fájdalmasan hiányoztak a vörös szőnyegről. De Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio sem emelték az est fényét.

Egyesek tudni vélik, Angelina Jolie zokon vette, hogy az általa rendezett Rendíthetetlen című film egyetlen jelölést sem kapott. Természetesen a férje szolidaritásból otthon maradt vele. Ez nem mondható el azonban minden családtagjáról, hiszen apja, John Voight nagyon is élvezte az Oscar-gálát vasárnap. Az is igaz, hogy az elmúlt 10 évben szinte alig volt olyan rendezvény, ahol Jolie és Aniston is megjelent volna. És most vasárnap az Oscar-gálát Jennifer Aniston stoppolta le magának.

George Clooney és felesége is más programot keresett magának vasárnap estére. Náluk valószínűleg nincs szó sértődésről, hiszen a januári Golden Globe-gálán még szívesen mosolyogtak a kamerák kereszttüzében. Azt beszélik, Amal Clooney-t pillanatnyilag annyira lekötik ügyvédi teendői, hogy nem szeretett volna újra a vörös szőnyegen parádézni. Férje pedig szintén lemondott az Oscar-gáláról.

Oscar 2015: ezért nem ment el Geurge Clooney és Jennifer Lawrence

Feltűnően hiányzott a díjátadóról nagy kedvencünk, Jennifer Lawrence, aki nem csak a filmjeiben, de csetlés-botlásban is utánozhatatlant alakított az elmúlt évek Oscar-gáláin. Lawrence ráadásul számtalan vicces fotóbombában is ludas volt tavaly. A pletykalapok szerint idén azért maradt távol, mert nem akart összefutni Gwyneth Paltrow-val, akinek ex-férjével, Chris Martinnal jelenleg is randizgat. Annyi bizonyos, hogy nem múlatta tétlenül az időt: vasárnap este Pippi nevű kutyájával shoppingolt Bostonban. Smink nélkül, egyszerű fekete kabátban kapták lencsevégre, amint kisimultan sétálgat egy bevásárlóközpontban.

Oscar 2015: ezért nem ment el Geurge Clooney és Jennifer Lawrence

Ezzel szemben semmit sem tudunk arról, hol tartózkodott Leonardo DiCaprio a díjátadó idején. Az persze szinte nyilvánvaló, hogy miért nem vett részt rajta: az eddigi öt jelöléséből egyetlenegyet sem tudott Oscar-díjra váltani.  Azért abban biztosak lehetünk: Hollywood egyik legbozontosabb szívtiprója nem otthon ült egyedül a tévé előtt…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top