Sztárok

L. L. Juniort közmunkára ítélték

Megszületett a bírósági ítélet L. L. Junior ügyében, aki tavaly decemberben okozott balesetet autójával. A zenészre többek között 240 óra közmunkát szabtak ki.

L. L. Junior tavaly karácsony előtt pár nappal ittasan karambolozott autójával, a bíróság pedig szerdán hozta meg az ítéletet. A bírói döntésről L. L. Junior a Facebook-oldalán számolt be. Az ítélet szerint az énekesnek pénzbüntetést kell fizetnie, eltiltották a vezetéstől, és 240 óra közmunkát kell ledolgoznia.

Mint ismert, L. L. Junior fékezés nélkül hajtott át egy piros lámpán, amikor beleszaladt egy szabályosan közlekedő személyautóba. Bár mindkét kocsi összetört, a szabályosan haladó sofőr nem sérült meg. Az eset után az énekes elismerte, hogy ittasan ült autóba. “Igen, ittam, bort és pálinkát, és úgy vezettem, de ha szükség lenne rá, bármikor megtenném újra, hiszen a kisfiamnak, Lacikának rohantam gyógyszerért. Életveszélyben volt. Tudom, hogy a büntetést nem kerülhetem el, nem is akarom” – nyilatkozta korábban a Borsnak.

L.L. Juniort közmunkára ítélték

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top