Sztárok

“Az nem bébiháj. Kövér vagy” – így alázták meg Kelly Clarkson énekesnőt a szülés után

Twitteren indított hadjáratot Kelly Clarkson ellen Katie Hopkins angol újságíró-tévés személyiség, aki bántó, sértő és egyenesen gonosz megjegyzéseket tett közzé saját oldalán az énekesnő súlyára vonatkozóan. Kelly Clarkson stílusosan reagált.

Közel kilenc hónapja hozta világra első gyermekét Kelly Clarkson, az American Idol 2002-es nyertese. A korábban karcsú énekesnőre várandóssága alatt jó néhány kiló felszaladt, és alakja még mindig nem olyan, mint a szülés előtt. Bár én még nem szültem, nem gondolom, hogy óriási kudarc lenne egy nő életében, hogy nyolc hónappal a gyermeke születése után nem nyerte még vissza a versenysúlyát. Talán más dolga van, mint gondosan tartani a diétát és becsülettel izzadni a futópadon a gyerek és a karrier mellett, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem érdekli a súlya, és jelen pillanatban jól érzi magát a bőrében. Azt viszont végképp nem tudom megérteni, hogy ez miért zavarja Katie Hopkinst, aki vérlázító gonoszságokkal sértegette a napokban Twitteren a boldog édesanyát. Kelly Clarkson Graham Norton show-jában vendégeskedett, és a brit tévés celebritás ettől kapott vérszemet és kezdett posztáradatba.

“Jesszus! Mi történt Kelly Clarksonnal? Megette az összes vokalistáját? Még szerencse, hogy szélesvásznú a tévém.”

 Majd miután Clarkson rajongói védelmükbe vették az énekesnőt, tovább folytatta a sértegetést.

“Drágám, ha már majd’ 1 éve világra hoztad a gyerekedet, akkor az már nem bébiháj rajtad. Az zsír. Hagyj fel azzal, hogy cuki neveket próbálsz neki adni, mert attól nem fogod jobban érezni magad a bőrödben.”

“Bébiháj, husimusi, muffintető. Annyira gyengék vagyunk, hogy inkább cuki nevekkel látjuk el a testünkön lévő zsírt. Bébik, husik, muffinok. Nem. Szimplán zsír.”

 Katie Hopkins másnapra sem nyugodott meg, tovább gerjesztette a feszültséget bicskanyitogató megjegyzéseivel.

“Nem kell velem egyetérteni. Attól szép az élet, hogy elfogadjuk egymás véleményét. Kivéve, ha kövér vagy. Akkor hülyeséget beszélsz.”

Elképzelni sem tudom, hogy hogy érinthették ezek a mondatok Kelly Clarksont, aki ahelyett, hogy belement volna a szócsatába, inkább Bill Murray egyik stílusos Twitter-üzenetét küldte el az újságírónak.

 “Álmaim munkája a Karmakézbesítő szolgálat.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top