Sztárok

Christina Aguilera lenyelte Britney Spearst és az ő hangján kezdett énekelni – videó

És Chert és Shakirát is, bár utóbbi nekem annyira nem jött át. Ettől függetlenül vitathatatlan, hogy Christina Aguilera torka aranyat ér, és most már az is kiderült, remekül képes utánozni kolléganői énekhangját is.

Jimmy Fallon műsorának egyik állandó eleme, hogy meghívott vendégei egy gombnyomás segítségével meggörgetik a virtuális kereket. Ez kiadja annak az előadónak a nevét, akinek a hangján el kell énekelni a kipörgetett gyerekdalt. Ezek után nincs más dolguk, mint hogy elváltoztatott hangon énekeljenek. A legutóbbi adás vendége Christina Aguilera volt, és mit ad isten, épp tinikori fő riválisát, Britney Spearst dobta számára a gép. A kétgyermekes énekesnő annyira jól utánozta Britney-t, hogy ha lehet hinni azoknak a kiszivárgott felvételeknek, amelyen állítólag Britney Spears hallható utómunka nélkül, akkor Chritstina Aguilerára tényleg igaz a mondás, miszerint jobb, mint az eredeti.

De próbálkozott már hasonlóval Adam Levine:

Kevin Spacey-nek persze nem énekelnie kellett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top