Sztárok

6 sztár, akiknek, ha megfeszülsz, sem találnád ki a korát

Akár plasztikának, akár a jó génekének köszönhetik, bizonyos hollywoodi sztárok egyszerűen képtelenek megöregedni. Összeszedtünk most nektek hat olyan hírességet, akikről nem hinnétek el, hogy már az ötvenen is túl vannak.

Julianne Moore – 54 éves

Minden alkalommal leesik az állunk, mikor szembesülünk vele, hogy Julianne Moore már jó ideje búcsút mondott a negyvenes éveinek. A színésznő, aki vasárnap elnyerte a legjobb női színésznőnek járó Oscar-díjat, annyira fiatalos, hogy nyugodt szívvel tagadhatna le éveket a korából. Talán az lehet a titka, hogy nem szeretne folyton fiatalabb lenni. “Ha ötven vagy, akkor élvezd ki, mert soha többé nem leszel újra ötven” – jelentette ki vidáman ötvenedik születésnapján a Telegraphnak adott interjújában.

Ian Ziering – 50 éves

Emlékeztek még a Beverly Hills 90210 című sorozat szőke hercegére, Steve Sandersre, akit Ian Ziering alakított? Annak, aki látta a sorozatot, kitörölhetetlenül beleégett az emlékezetébe a csajozós gazdag fiú. Bár a színész már a Beverly Hills 90210 indulásakor is jócskán túljárt a gimnazista koron – 26 éves volt akkor – mára már végleg búcsút intett neki. Azonban annak ellenére, hogy már ötvenegyedik születésnapjára készül, még mindig simán eljátszhatna egy negyvenes éveiben járó szívtiprót.

Ian Ziering egy vörös szőnyeges eseményen 2015 februárjában
Ian Ziering egy vörös szőnyeges eseményen 2015 februárjában

Gabrielle Carteris – 54 éves

A Beverly Hills 90210 producerei, úgy tűnik, nagyon jól válogatták ki a szereplőket 1990-ben a tévésorozathoz. Ugyanis nemcsak Ziering büszkélkedhet a stábból azzal, hogy nem fog rajta az időt, hanem egyik kolleginája, Gabrielle Carteris is. Egykor, a gimi szemüveges, félénk lányát megformáló színésznőnek még ötven felett is sikerült megőriznie kislányos báját.

Gabrielle Carteris 2015 januárjában egy díjátadón
Gabrielle Carteris 2015 januárjában egy díjátadón

Marisa Tomei – 50 éves

Szintén elkerekedett a szemünk, amikor megláttuk, hogy Marisa Tomei is betöltötte már az ötvenet. A színésznő sajnos azon Oscar-díjas művészek közé tartozik, akiknek a legrangosabb díj megnyerése inkább átok volt, mint áldás. Tomei 1992-ben nyerte el a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrocskát, és azóta sem ért el ehhez hasonló sikert. 2008-ban A Pankrátorral Oscar-jelöléssel tért vissza a köztudatba, de végül nem kapott díjat.

Marias Tomei a 87. Oscar-gálán
Marias Tomei a 87. Oscar-gálán

John Stamos – 51 éves

John Stamos 24 éves volt, mikor debütált a Bír-lak című sorozatban. A színész már akkor is fiatalabbnak tűnt a koránál, ezt a tulajdonságát pedig máig megőrizte, annak ellenére, hogy már az ötvenegyet is betöltötte. Ráadásul tudjátok, kivel egykorú? A szintén örök kölyökképű Brad Pitt-tel, ám ha egymás mellé állítanánk őket, biztos, hogy Angelina Jolie férjét nézné mindenki idősebbnek.

John Stamos a 87. Oscar-gálán
John Stamos a 87. Oscar-gálán

Vivica A. Fox – 50 éves

Vivica A. Fox a kilencvenes évek közepén robbant be a köztudatba a Függetlenség napjában, Will Smith oldalán. Annak ellenére, hogy azóta húsz év (!) telt el, Vivica szinte egy percet sem öregedett, a ráncokat – hála a jó plasztikai sebésznek – még hírből sem ismeri. A színésznőt egyébként magyar közönség legutóbb a Kill Bill első és második részében láthatta, az elmúlt években elsősorban amerikai tévéműsorokban szerepel.

Vivica A. Fox egy vörös szőnyeges eseményen 2015 februárjában
Vivica A. Fox egy vörös szőnyeges eseményen 2015 februárjában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top