Sztárok

Való Világ 7: Fanni máris visszatér

Fanni legnagyobb meglepetésére a vasárnapi párbajon neki kellett elhagyni a Való Világ 7-et. Ám pánikra semmi ok, Dennis szerelmét nagyon hamar újra láthatják a nézők.

Úgy tűnik, a Való Világ 7 rajongói megunták a villa falai közt folyó szappanoperát, így egy hete Edinát küldték haza, most pedig Dennis párját, Fannit. Azonban így sem maradunk Fanni nélkül, a “szűzpöcök” ugyanis előbb visszatér a képernyőre, mint gondoltuk volna. “Nagyon csalódott vagyok, amiért én estem ki, de tovább küzdök az álmomért, hogy elhelyezkedjek a médiában. Sőt már hétfő este ki is próbálhatom magam, hiszen én fogom vezetni a BeleValót” – lelkendezett a jövő VV Évája, amikor felhívtuk a párbaj utáni reggelen.

Való Világ 7: Fanni visszatér a képernyőre

Fannira egyébként sok izgalom vár a Való Világ 7 villáján kívül. Még egy hétig drukkolhat Dennisnek, akivel nagyon szeretné folytatni a bent szárba szökkent románcot. “Abban maradtunk Dennisszel, hogy megpróbáljunk kint is együtt. Eljárunk majd bulizni meg randizni, mint az igazi párok” – bújt ki a romantikus kislány Fanniból, aki elárulta, amikor bekerült a Való Világ 7-be, őszintén azt hitte magáról, hogy nem fog szexelni. “Mikor bementem a villába, megígértem anyunak, hogy nem fekszem le senkivel, de borzasztóan kívántam Dennist, és mikor meglátogatott bennünket egy szexuálpszichológus, akkor ő is biztosított arról, hogy a szex nem bűn. Mindenki csinálja, csak én kamerák előtt” – csicseregte fannis határozottsággal a lány, majd hozzátette, egyáltalán nem a szexelés volt az, amit megbánt. “Egyetlen olyan dolgot tettem VV7-ben, amit ha tehetném, visszacsinálnék, az pedig, hogy leköptem Dennist. Ezt nagyon szégyellem!” jelentette ki Fanni, aki arra vonatkozóan már nem tett említést, hogy vajon azt is megbánta-e, hogy Zsu képmásától hasonlóképp búcsúzott.

Galériánkra kattintva felidézheted Fanni néhány fontos pillanatát a Való Világ 7-ből:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top