Sztárok

Éden Hotel: Pamela már nem számít Berkire

Ma este indul az Éden Hotel harmadik szériája és a kísérőműsor, az Éden Éjjel Hódi Pamelával és Cinthya Dictatorral. Bár Berki már végighaknizta a médiát azzal, hogy ő intézte el, hogy gyermeke anyja műsort kapjon, Pamela ezt egészen máshogy látja.

Nagy nap lesz a mai az Éden Hotel-rajongók és Hódi Pamela számára is. Hétfő este debütál ugyanis a luxusreality harmadik évada Berki Krisztiánnal a TV2-n, és az Éden Éjjel Hódi Pamela és Cinthya Dictator vezetésével. Amikor nyilvánosságra került, hogy Pamela új munkát kapott a csatornánál, az Éden Hotel házigazdája teljesen rá jellemző módon reagált: kijelentette, miatta kapott műsort egykori szerelme. “Krisztián szerint ezt neki köszönhetem, de azért az remélem, mindenki számára nyilvánvaló, hogy ha nem feleltem volna meg a castingon, csak azért nem kapom meg a műsort, mert én vagyok Berki Krisztián gyerekének anyja. A lehetőség, amit kaptam a műsorkészítőktől, nagyon megtisztelő, és igyekszem a lehető legjobban megfelelni”jelentette ki Hódi Pamela, aki azt is hozzátette, már egyáltalán nem támaszkodik Berki Krisztiánra.

Éden Hotel: Hódi Pamela már nem számít Berki Krisztiánra

“Az elmúlt hónapokban meg kellett tanulnom, hogy napi szinten a logisztikában egyáltalán nem számíthatok Krisztiánra. Azokon a napokon, amikor majd én leszek a műsorvezető, ugyanúgy lefektetem este Natit, mint minden nap, csak ezután jövök el otthonról, őrá pedig bébiszitter vigyáz majd. Tehát elméletileg neki nem is fog feltűnni, hogy anya éppen dolgozik. Reggel biztos fáradtabb leszek, de a kislányom az első” – árulta el a fiatal anyuka, aki izgatottan várja, hogy Cinthya Dictatorral belevágjanak a közös munkába. “Nagyon sok helyen találkoztam már Cinthyával, partikon, rendezvényeken, de nem ismerem igazán jól. Az Édes Életben mindketten szerepeltünk, de ott ugye külön élettörténeteket követett a kamera, sosem találkoztunk. Olvasok róla a bulvárban, ez alapján szimpatikus, vagány csajnak tartom, szerintem egy hullámhosszon leszünk. Az Éden Éjjelben váltani fogjuk egymást, vagy ő lesz az adásban, vagy én.”

Galériánkra kattintva megismerkedhetsz néhány szereplővel az Éden Hotel első beköltözői közül:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top