Sztárok

VV Aurelio élő adásban zokogott barátnője miatt – videó

VV Aurelio zokogásban tört ki az elmúlt két BeleValó során. A sírás oka barátnőjével zajló vitája.

VV Aurelio zokogásban tört ki élő adásban. Méghozzá a BeleValó két, egymást követő estéjén is. Ezúttal nem azért sírta el magát, mert meghatódott valamelyik bejátszáson, hanem mert ennyire megviseli a szakítás barátnőjével. Csütörtök este VV Zsófi arra kérte a műsort, hogy a kamerákon keresztül üzenhesse sírva Aureliónak, hogy szeretné megbeszélni a dolgaikat és kibékülni vele. A műsor során Aureliót is felhívták telefonon, aki szinte megszólalni sem tudott a zokogástól. De a párnak nem sikerült igazán dűlőre jutnia.

A szerkesztők tegnap este sem hagyták annyiban a drámát. Pénteken a műsort már ismét Aurelio vezette, de nem kímélték őt a kollégák: szomorú, drámai zenét kevertek beköszönése alá. Azt, amelyet a Való Világ búcsúfilmjeinél szokás lejátszani. Ettől persze Aurelio meg is rendült, méghozzá annyira, hogy csak nehezen tudta összeszedni magát, alig-alig tudott belekezdeni az esti témák beharangozásába. Hogy azóta kibékült-e a pár, és hogy sikerült-e megbeszélniük a vitát, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre Aurelio közösségi oldalán még magánéleti státuszként ez szerepel: “kapcsolatban”.
VV Aurelio élő adásban zokogott barátnője miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top