Sztárok

Radics Gigi Grammy-díjas sztárral bulizott – fotó

Radics Gigi világsztárral találkozott már Amerikában, csütörtök este pedig ismét különleges élményben volt része, egy Grammy-díjas énekesnővel ismerkedett meg.

Radics Gigi egy hónapja Amerikában nyaral a családjával, napközben angoltanfolyamra jár, esténként viszont beleveti magát az éjszakai életbe. Csütörtök este egy R’n’B buliban járt, ahol életre szóló élménnyel gazdagodott. Radics Gigi ugyanis Brandyvel találkozott a partin, és közös fotót is készítettek. A kép alapján úgy tűnik, Gigi megtalálta a közös hangot a Grammy-díjas énekesnővel.

Radics Gigi a pletykákkal ellentétben nem szándékozik Amerikába költözni, az énekesnő a napokban Facebook-oldalán tisztázta a félreértést, és megígérte, márciusban hazajön. Addig pedig nagyon kíváncsian várjuk, még milyen amerikai hírességekkel hozza össze a sors.

Galériánkban megnézheted, hogyan telik Radics Gigi nyaralása és melyik világsztárokkal találkozott az elmúlt egy hónapban:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top