Sztárok

Éjjel-Nappal Budapest: milliókat bukott Bécy

Bécynek, a nagyvilági életet élő diszkótulajdonosnak nem mindig ment ilyen jól. Egykor rengeteg pénzt elbukott – írja a Bors.

Bécyt sokan támadják, többek között a tájszólása miatt, de ő nem igazán törődik vele. “Borsodi gyerek vagyok, onnan ez a kiejtés, amit egyébként sohasem akartam palástolni, mivel ennek révén legalább van egy védjegyem  mondta el a Borsnak az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, aki már a műsor előtt is vendéglátózott. A fiatalságom nagy részében egy tengerjáró hajón dolgoztam főpincérként. Az ott összeszedett kis tőkét aztán a tőzsdén próbáltam megforgatni, de végül elbuktam az egész vagyonom. Hadd ne számszerűsítsem, mekkora összegről beszélünk, de sok millióról. A töredéke maradt annak, amit befektettem. Előfordult, hogy szó szerint egyik napról a másikra éltem” mesélte Bécy, akinek végül mégis szerencséje lett néhány részvénnyel. Az igazit azonban még nem találta meg: “Jó lenne egy igazi társ, aki biztosítani tudná az otthon melegét. Meg nem ártaná már néhány leszármazott sem (…)”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top