Sztárok

Demcsák Zsuzsa beszólt Berki Krisztiánnak

Pénteken Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián együtt vezették a FEM3 reggeli műsorát, a műsorvezetőnő pedig cseppet sem kímélte új partnerét. Demcsák Zsuzsa már az adás előtt helyretette Berkit.

Demcsák Zsuzsa pénteken reggel Berki Krisztiánnal vezette a FEM3 Cafét, a két műsorvezető pedig már akkor elkezdte kóstolgatni egymást, amikor a Mokkából bejelentkeztek a napi ajánlatukkal. Meglepő módon nem Berki volt az, aki kellemetlen helyzetbe hozta partnerét, hanem éppen fordítva, Demcsák Zsuzsa szólt be neki. “Nekem teljesen mindegy, hogy itt van vagy nem, egy tál mogyoró is elég nekem ahhoz, hogy elvezessem a műsort” – tette helyre egy a szerénységet hírből sem ismerő Berki Krisztiánt.

Demcsák Zsuzsa kijelentését egyébként az előzte meg, hogy Berkivel csütörtökön kicsit összekaptak. Az Éden Hotel műsorvezetője ugyanis egy magáról készített fotóval ajándékozta meg a műsorvezetőnőt, aki ezen némileg felháborodott. Bár akkor azt mondta Berki Krisztiánnak, hogy a képet majd gyermekei szobájába rakja ki, hogy legyen egy “példakép”, akire felnézhetnek, a fotó végül Demcsák Zsuzsa öltözőjében kötött ki.

Stohl András: A világ leglazább nagypapája leszek. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top