Sztárok

Öngyilkosság: egykori partnerét gyászolja Klapka György

Mindenki hallott a bevásárlóközpontban történt tragédiáról, de az áldozat kiléte még nem volt ismert. A Maxim egykori szólótáncosnője lett öngyilkos, akit Klapka György is gyászol – írja a Blikk.

A múlt héten egy idős hölgy leugrott a Mammut bevásárlóközpont harmadik emeletéről. Mint a Blikk megtudta: az operaház és az operettszínház volt sztárja vetett véget így az életének. Az táncosnő egykoron Klapka György partnere is volt, aki megdöbbenve értesült a tragédiáról. “Hallottam, hogy nagyon szenvedett az utóbbi időben – mondta a Blikknek Klapka György, aki évtizedekkel ezelőtt táncosként és koreográfusként dolgozott –, nem értem, hogy miért nem fordult hozzám, ha segítségre volt szüksége, engem mindig elérhetett volna, tudta a számomat is. Én Berlinben a Friedrichstadt-Palastban ismertem meg, aztán itthon én vittem be a tévébe, van közös felvételünk is. Az a számunk olyan jól sikerült, hogy eladták a világ több országába is. Nagyon sajnálom, hogy ő is azt az utat választotta, amit a feleségem, Mary Zsuzsi.”

Öngyilkosság: egykori partnerét gyászolja Klapka György

A revük koronázatlan királynője, Medveczky Ilona is megdöbbent a történteken. “El sem akartam hinni, hogy mi történt. Természetesen ismertem annak idején, sokat táncoltunk együtt. Felfoghatatlan, hogy az öngyilkosságot választotta.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top