Sztárok

Kamilla hercegné túlragyogta a hollywoodi dívákat – galéria

Még Katalin hercegné is megirigyelhette volna anyósa, Kamilla ruháját, a a 67 éves cornwalli hercegné ugyanis szó szerint ragyogott egy tegnapi filmbemutatón.

Mini Indiát varázsoltak a londoni Odeon mozi elé, ahol Judie Dench és Maggie Smith főszereplésével bemutatták a The Second Best Exotic Marigold Hotel című filmet. A dívák ragyogtak, de Kamilla hercegné volt az, aki megjelenésével ellopta a show-t.

A csodálatos frizurát viselő, nyugodt, mosolygós arcú hercegné Károly herceggel érkezett a filmbemutatóra. Károly szmokingot viselt, Kamilla hercegné pedig bordó bársony estélyit, melyet Anna Valentine tervezett, ugyanaz, aki a menyasszonyi ruháját tíz évvel ezelőtt. Nyakában négysoros, 36 rubinnal ékesített nyaklánc lógott, fülében és csuklóján a hozzá illő fülbevalók és karkötő ragyogtak. Az ékszer, melyet a szaúdi királyi családtól kapott ajándékba, nagyjából 1 millió fontot, azaz 420 millió forintot ér.

Kamilla amúgy egy mozgalmas nap után zárt a filmpremierrel, délelőtt meglátogatott egy kisebb londoni legyezőmúzeumot, majd egy iskolában járt, ahol a tanulókkal, a szüleikkel és a tanárokkal is hosszan beszélgetett. 67 évesen nem is rossz!

VV Robin nem is lehetett volna ennél gusztustalanabb. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top