Sztárok

Ő Demcsák Zsuzsa támasza

Talán nem sokan tudják, de Demcsák Zsuzsa és Bangó Margit nagyon közel állnak egymáshoz. Barátságuk annyira mély, hogy a Mokka műsorvezetője szinte anyaként tekint az énekesnőre, akivel ezen a héten megvendégelik egymást a Hal a tortában.

Demcsák Zsuzsa a hetet egyik legközelebbi barátnőjével, Bangó Margittal tölthette, akivel együtt forgatták a Hal a tortánt. A Kossuth-díjas énekesnő nagyon közel áll a TV2 műsorvezetőjéhez, akivel barátságuk régre nyúlik vissza. “Akkor találkoztunk először Bangó Margittal, amikor még nem a TV2-nél dolgoztam. Akkor egy nehéz időszakot élt át a betegsége miatt, sokat beszélgettünk erről és később, amikor én is keresztülmentem hasonlón, sokat segített nekem”kezdte Demcsák Zsuzsa, aki azt sem titkolta el, mennyire fontos volt neki, hogy Margittal együtt forgatták a Hal a tortánt.

“Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy nem voltam mostanában jól, de nagyon sokat jelentett nekem, hogy Margit ott volt velem, látta rajtam, hogy rossz passzban vagyok, megölelgetett és azt mondta: Zsuzsikám, nem olyan nagy a baj!”vallotta meg Demcsák Zsuzsa, aki barátnőjét úgy jellemezte, mint az embert, akinek akkor szíve van, hogy az egész világ belefér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top