Sztárok

VV7: Durván visszaéltek Istenes Bence nevével

Istenes Bence napi szinten találkozik a problémával, hogy idegenek hamis Facebook-profilt készítenek a nevével. Hosszú időn keresztül csendben tűrte ezt, azonban tegnap az egyiktől ő is besokallt.

Kiakadt a VV7 műsorvezetője az internetes trollokra. Istenes Bence hétfő este indulatos üzenetben küldte el melegebb éghajlatra azokat, akik hamis profilt készítenek a nevével és képeivel.

“Rengeteg Istenes Bence Facebook-oldal van, ezeket általában jelentem az üzemeltetőknek, vagy írok a készítőnek és akkor törlődnek. A tegnapi eset azért volt nagyon bosszantó, mert aki a hamis profil mögött állt, írogatni is elkezdett, számomra vállalhatatlan stílusban”fakadt ki Istenes Bence, aki azt is hozzátette, már került ennél is kellemetlenebb helyzetbe. “Egyszer egy lány odajött hozzám egy szórakozóhelyen és elmondta, mennyire örül, hogy végre személyesen is találkozunk, hiszen hónapok óta levelezünk a Facebookon. Akkor derült ki, hogy valami ismeretlen pasi szórakozott vele az én nevemben” – folytatta a VV7 házigazdája.

Fotó: RTL
Fotó: RTL Klub

Azonban nem Istenes Bence az egyetlen hazai híresség, akinek nehéz pillanatokat okoznak az internetes trollok. A napokban Caramelnek is készített valaki egy álprofilt, amire a Megasztár egykori énekese – miután megkérte rajongóit, hogy hagyják figyelmen kívül az oldalt – egy posztban reagált:

Ezzel hatották meg a villalakók Aureliót. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top