Sztárok

Liptai Claudia betekintést enged az életébe

A TV2 műsorvezetője, Liptai Claudia, új projektbe vágott bele. Claudia a tévézés, színészkedés és írás mellett a jövőben nőknek segít majd szépülni. Célja, hogy megtanítsa "sorstársait" arra, hogyan érhetik el a céljaikat.

Liptai Claudia magasabb fokozatra kapcsolt: a TV2 műsorvezetője a hírek szerint ősztől új műsorral jelentkezik, belekezdett második könyvébe és tavasszal izgalmas országjáró turnéra indul. Claudia ugyanis elhatározta, segíteni szeretne nőtársainak abban, hogy magabiztosabbak legyenek, merjék vállalni és szeretni magukat. “Már régóta motoszkált bennem, hogy indítsak egy csak nőknek szóló klubot, mert hiszek a női összetartásban és abban, hogy nagyon sokat tudunk segíteni egymásnak. Ráadásul a Facebook-oldalamon nagyon sok kérdést kapok szépség és gyereknevelés témakörben, és nem tudom mindet megválaszolni” – mesélt új projektjéről Liptai Claudia. 

Liptai Caludia különleges projektbe kezdett

 A TV2 munkatársa azt is elárulta, miért érzi nagyon fontosnak, hogy ne az interneten keresztül adjon tanácsokat. “Az évek során sem sikerült megszoknom, bár nagyon jólesik, hogy sokan fordulnak hozzám kérdésekkel és tanácsért. Én is sokakra támaszkodom, a baráti kapcsolataim nagyon fontosak számomra. Szeretném a rajongóimnak megadni a lehetőséget, hogy megismerjék a csapatot, akik engem körbevesznek és erőt tudok meríteni belőlük. Az a célom, hogy a harmincas, negyvenes és afeletti nőknek önbizalmat adjak, hiszen a mottóm az: merjünk bármikor belevágni álmaink megvalósításába!” – beszélt lelkesen terveiről Liptai Claudia.

Bárdosi Sanyi nehezen viseli, hogy ő a harmadik. Részletek itt!                  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top