Sztárok

Katalin hercegné küldte a nap videoüzenetét

Többek között azért szeretjük Katalin hercegnét, mert bár ritkán küld üzenetet az egész világnak, amikor megteszi, annak súlya van. Most a pszichés zavarokkal küzdő gyermekek érdekében szólalt fel.

Katalin hercegné mint családanya és várandós kismama nemcsak saját gyerekei, hanem a világ összes gyermekének sorsát a szívén viseli. Éppen ezért most egy videóüzenetet küldött, hogy azon keresztül hívja fel a figyelmet a mentális és pszichés problémákkal küzdő gyerekekre. A kisfilmet egyébként az Egyesült Királyságban most kezdődő “A gyermekek mentális egészségéért” hétre készült. Katalin a saját és Vilmos herceg nevében beszél egy gyermekjóléti szervezet felkísérésére arról, mennyire fontos segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek és fiataloknak, akik depresszióval, szorongással és függőségekkel küzdenek.

Katalin hercegné a videóban kitér arra, hogy a segítségnyújtás első lépése, hogy a lelki és pszichés zavarokat meg kell szabadítani a hozzájuk kapcsolódó előítéletektől. “Mindent meg kell tennünk azért, hogy a fiatalok és szüleik megértsék, hogy segítséget kérni nem a gyengeség jele” – mondja a videóban Vilmos herceg felesége, aki azt is hozzáteszi: a mentális zavarok kezelésének nem kéne különböznie attól a segítségtől, amit egy törött karú gyermek megkap.

Galériánkban megnézheted a legfrissebb képeket a várandóssága hetedik hónapjában járó Katalin hercegnéről:

Megnézem
Összes kép (1)

17 kilót fogyott Molnár Anikó. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top