Sztárok

VV7: Edinának komoly tervei vannak Lacival

Lezajlott a VV7 eddigi legdrámaibb párbaja. A villa második számú szerelmespárja mérkőzött meg egymással, a nézők pedig Lacit küldték vissza a játékba. Ennek ellenére Edina szerint kapcsolatuk csak most kezdődik majd igazán.

Könny, sírás, csókok: ez volt a VV7 vasárnap esti párbaján, mikor a nézőknek arról kellett dönteniük, hogy Lacit vagy Edinát küldjék vissza a villába. A szavazók végül 53%-46% arányban az agresszív természetű Lacinak szavaztak bizalmat, a határon túli, családjának segíteni vágyó Edina helyett. “Szerintem a nézők szemében nem voltam egyszerű eset, de azt hiszem, már együtt kezelnek minket Lacival, és inkább a férfit küldték vissza” – elemezte helyzetét a kiesése utáni reggelen Edina a Nők Lapja Cafénak. A lány bízik “élete szerelmében”, akivel legalább három hétig jártak, és reméli, hogy Laci nem fog megfeledkezni róla abban a két hétben, ami még hátravan a vv7-ből.

“Mindenképp fel fogok most költözni Pestre, mert itt látok a magam számára jövőt. Lacival is terveim vannak. Igazi szerelem az, ami köztünk van, a kapcsolatunk pedig folytatódni fog, mikor véget ér a VV7. Remélem, össze is költözünk, mikor kijön a villából” – szőtt kislányos terveket Edina, akinek még édesanyjával is lesz egy kellemetlen beszélgetése arról, hogy ígérete ellenére mégis szexelt a villában. “Egyelőre anyuval nem beszéltünk a szexről. De szerintem megért, tudja, hogy egy ilyen ingerszegény környezetben, amit bent van, nehéz kibírni.”

Galériánkban megnézheted Edina és Laci szerelmét képekben:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top