Sztárok

Vajna Tímea megbotránkoztatta rajongóit

Vajna Tímea gyémántot kapott Valentin-napra. A rajongóknak nem ezzel van bajuk, hanem azzal, amit Tímea az ékszerről készült képhez kommentelt.

A tetőtől talpig luxusmárkákba öltözött Vajna Tímea szombat este két fotót is kitett az ékszerről a Facebook-oldalára, a következő kommentárral: “Remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást”. Ez a néhány mondat komoly lavinát indított el. Sokan, nem éppen finomkodó stílusban, felhívták rá a figyelmet, nem mindenki teheti meg, hogy gyémántot vegyen a kedvesének. A dolog, akkor durvult el igazán, amikor Tímea is hozzászólt egy rajongója kiírásához. Szerinte csak a lúzer pasik becsmérlik őt, és vannak kiakadva azon, hogy egy nőnek igenis gyémántra van szüksége – írja a Bors. Erre a megjegyzésre ilyen és ehhez hasonló válaszok érkeztek a közösségi oldalon:

“Szerintem nem lúzer az, aki azért küzd, hogy a mindennapi falatot előteremtse családjának.”

“Baromi sok lúzer lehet ebben az országban, ha már senkinek sem futja aranyra sem, nemhogy gyémántra!”

A szókimondó hozzászólások csak néhány óráig voltak elérhetők az internetezők számára, azután törölték őket. A lap szerette volna megkérdezni az esetről a megdöbbenést keltő Vajna Timeát, de nem érték el.

Vajna Tímeáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top