Sztárok

Rising Star: ezért zokogott Várhegyi Lucas Palmira édesapja

A Rising Star első szériája vasárnap véget ért, amit Várhegyi Lucas Palmira nyert meg a nézői szavazatoknak köszönhetően. A 18 éves lánynak egyelőre még nem sikerült felfognia, mi történt, és még arra sem volt ideje, hogy több időt eltöltsön édesapjával, aki Afrikából utazott Magyarországra a döntőre.

Drámai pillanatok zajlottak le a Rising Star első szériájának döntőjében, hiszen az adás végén holtverseny alakult ki Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert között. A helyzetet végül a nézők szavazatai döntötték el, akik Palmirának adták a magasabb százalékot. “Még próbálom felfogni a vasárnap este eseményeit. Amikor engem hoztak ki győztesként, nagyon sok érzés kavargott bennem. Örültem, hogy én lettem a győztes, de sajnáltam a többieket, mert nekik is szurkoltam” – kezdte a Rising Star nyertese, akinek rég nem látott édesapja Angolából érkezett a döntőre. “Nagyon jó érzés volt, hogy apukám is ott volt a nézők között. A műsor után mondták csak el nekem, hogy többször elsírta magát, mikor a színpadon látott. Nagyon büszke volt rám” – mondta Palmira, akinek édesapja már öt éve Afrikában él.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Bár még csak most nyerte meg a Rising Start, már tervezi a jövőt. “Mindenképp szeretnék valamilyen zenei iskolában továbbtanulni, lehetőleg itthon. De jelen pillanatban azt várom, hogy legyen egy kis szabadidőm, hogy együtt legyek a családommal, találkozhassam a barátaimmal és elmehessek velük moziba” – beszélt a jövőről Várhegyi Lucas Palmira, aki idén érettségizik, ám fiatal kora ellenére nem állít magának idolokat. “Nincsen példaképem, mert akinek van, az egy idő után elkezd az idoljára hasonlítani és elveszíti az egyediségét. De bevallom, Beyoncét azért nagyon szeretem –vallotta be a Nők Lapja Cafénak Palmira.

A videóra kattintva megnézheted a Rising Star döntőjének utolsó, legfeszültebb pillanatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top