Sztárok

Így cukiskodik együtt Brooklyn Beckham és Harper Beckham – fotó

Harper Beckham három bátyja mellett tényleg a család hercegnője. A hároméves kislány pedig nemcsak édesapja, David Beckham rajongja körbe, hanem legidősebb bátyja, Brooklyn Beckham is odáig van húgáért.

A 15 éves Brooklyn Beckham pontosan tudja, mi a feladata egy bátynak, főleg akkor amikor kishúgáról van szó. A család hétvégén Victoria Beckham őszi-téli kollekciójának bemutatóján járt, amit a hároméves Harper Beckham fegyelmezetten végigült, ám a végére kifárasztotta a több órás show. Ám a tüneményes kislánynak nem is lehetne jobb dolga, hisz édesanyja mellett négy pasi lesi minden mozdulatát: ezúttal azonban nem apukája, David Beckham vitte a karjaiban, hanem legidősebb testvére, Brooklyn Beckham cipelte kishúgát az étteremig, hogy a Beckham család együtt ünnepelje meg Victoria Beckham sikerét. Ettől a testvéri szeretettől pedig csak elolvadni lehet!

Brookyn és Harper Beckhamről nem láttál még ilyen cuki képet

A család egyébként valóban hercegnő módjára bánik Harperrel, nagy volt az öröm, mikor három fiú mellé egy kislány is érkezett. David Beckham az Access Hollywoondnak adott interjújában elmondta, Harper jövendőbeli kérőinek nem lesz könnyű dolguk. “Brooklyn, Romeo és Cruz abban a pillanatban beleszeretettek Harperbe, hogy meglátták. Mikor majd elkezd randizgatni, három báty lesz mellette, akik figyelni fogják, védelmezik majd, elmennek érte, és hazakísérik. Érdekes időszaknak nézünk elébe.”

Galériánkra kattintva még több képet láthatsz a Beckham családról a divatbemutatón:

Megnézem
Összes kép (1)

Sarka Kata ugyan tagadja, de kétség sem fér hozzá, hogy gyerekei el vannak kényeztetve. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top