Sztárok

A kreativitás határtalan – a popsztár Barack Obama garantáltan bearanyozza a napod – videó

Barack Obama már többször bizonyította, hogy más, mint elődei: ha épp nem elnöki teendőivel van elfoglalva, akkor flörtöl, szelfizik, vagy épp beszól a Kardashian–West házaspárnak. Barack Obama egy igazi celebelnök, akiből mostanra popsztárt csinált az internet.

Garantálom, amint egyet meghallgatsz a Barack Obama szájába adott slágerek közül, képtelen leszel leállni!

A napokban látott napvilágot az a videó, amelyen Barack Obama énekli Taylor Swift Shake if off című slágerét. Pontosabban a videó készítői az Amerikai Egyesült Államok elnökének eddig elhangzott beszédeit vágták össze úgy, hogy kijöjjön belőle egy-egy világsláger. Két kattintás után még több Barack Obama-átdolgozásba botlottam, amiből ma már annyi van, hogy lassan saját feldolgozás-nagylemezzel robbanhatna be a poppiacra. Ha ő nem is, a videók készítőinek mindenképp járna valamiféle díj kreativitásukért, hisz Taylor Swift slágere mellett Barack Obama olyan slágerlistás dalokat “énekelt már el”, mint a Daft Punk duó Get Lucky című szerzeménye, Justin Timberlake Sexybackje vagy épp MC Hammer Can’t touch this című örökzöld slágere.

Jó szórakozást!

A magyar politikusokat sem kell félteni! Gyurcsány Ferenc klasszikus Hugh Grant-táncát soha nem fogjuk elfelejteni, de a magyar nótát daloló Orbán Viktor is bejárta az internetet. De Bajnai Gordon és Bokros Lajos is perdültek már táncra.
 

Barack Obama – Shake it off

 Barack Obama – SexyBack

Barack Obama – Can’t touch this

Barack Obama – Get Lucky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top