Sztárok

A Dal: Tóth Vera keményen visszaszólt Pierrot-nak

A Dal szombati középdöntője nagy visszhangot váltott ki. Pierrot éles kritikát fogalmazott meg Tóth Vera produkciójával kapcsolatban, amire még az énekesnő is úgy érezte, reagálnia kell.

Tóth Vera nagyon személyes szerzeménnyel indult A Dal 2015-ben, azonban a döntőbe nem sikerült bekerülnie a Gyémánt című szerzeménnyel. Nemcsak a nézők adtak kevés pontot neki, a zsűrit sem sikerült meggyőznie a középdöntőben, ráadásul Pierrot viszonylag nyersen kritizálta produkcióját. “Ez a dal csak akkor nem válik eurocikivé, ha közöttünk marad”bírálta Tóth Vera és Hrutka Robi szerzeményét A Dal ítésze, erre pedig az énekesnő is úgy érezte, válaszolnia kell.

Vera hétfőn, a Facebookon tett közzé egy hosszú bejegyzést, amiben megszólítja azokat, akik érzései szerint igazságtalanul kritizálták az elmúlt napokban, köztük Pierrot is. “(…) nem bírom a kritikát. De, bírom, csak nem A Dal zsűrijétől, akik közül az egyiknek a bántás a legmegfelelőbb bánásmódja, és az, hogy lelkes előadóművészeket arrogánsnak és a dalukat eurocikinek nevezze bármelyik zsűritag egyenes, élő adásban, szerintem etikátlan” – írja közösségi oldalán Tóth Vera. (A teljes bejegyzésért kattints ide.)

A Megasztár egykori győztese mellett egyébként testvére, Tóth Gabi is kiáll. Gabi egy Facebook posztban védte meg nővérét, látszik, ő is úgy érzi, Verát igazságtalan támadások érték A Dalban való szereplése során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top